Hemma

Hej ligger hemma åt nyss middag och nu tittar jag på lit tv med mina morötter och gurkbitar hehe. De är nog godare än godis tror jag :).

Tänkte snart ta fram promenad bandet, hörlurarna (telefonen ofc), på med skor och sen träna en stund. De är ju så skönt nä man väl gör de hehe men de är så lätt att man fastnar bland plugg eller framför tvn tyvärr... Aja snart sommarlov måste bli beach 2013 redo ;).

Funkis

Hej sitter och fryser i lilla ridhuset och prickar av alla när de går in och ut hehe

Bildbomb: 29/3-13 del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry för uppdateringen

Hehe, hade tänkt uppdatera fter jag ridit min grymt fina ponny idag men hade inget internet i stallet så det gick inte... Sen när jag kom hem han jag inte för då var det hopp i duschen och byte av kläder för lit påsk lunch hos farmor och farfar : ). Så har helt enkelt inte haft tid/möjlighet.

pooooooooooooooooooooooooooonny <3

Hemma

Vart ingen kortis i stallet haha. Åkte dit vid hav fem och kom hem för lie mer än en timme sen, så nästan tre timmar stall haha. Imorgon är det Nina träning halv tio och sen ska jag rida vid tre även. Skriver något vettigare snart :D.

Utvecklings samtal

Hej är på väg till skolan för utvecklings samtal, så onödigt att åka till stan för att höra "det ser ut som att de kommer gå bra för dig den här terminen vad tycker du?" Haha aja senare blir de en snabbis i stallet för att pussa liten på ponnyn som Annie är snäll och tar idag :).

Hej

Har nästan skrivit klart uppsatsen gör de sista imorgon. Eftersom att det är Nina träning på torsdag blir lady tömkörd imorgon så åker bara lite snabbt till stallet och pussar på henne då, ganska skönt hehe.

Efterlovet har jag idrotts prov, naturkunskaps prov och svenska tal första veckan. Andra veckan tyska prov och muntlig idrotts analys sen vecka 17 tyska nationella och matte prov kul lixom.
Vackraste! 4 år, 1 månad och 10 dagar...<3

På väg hem

Seg skoldag nu väntar bara det jag borde gjort igår men som jag inte tog tag i hemma....

Hello

Uppdateringen e på topp och grejer!

Nej men skrittade ut på lilla L i morse och ha efter det hunnit vara i skolan och på kalas. Najs najs. Har inte så mycket att säga mer än att jag borde plugga men orkar inte... Är omotiverad och allmänt opepp haha nej men vill ha cola och lite sällis :P.

hej

Sitter hemma och chillar ska snart duscha, måste efter de plugga, matte, tyska och engelska tänkte jag.. har kanske tyska prov imorgon, på vad har vi inte fått veta och läraren var borta hela förra veckan.. Aja Lady var skit fin idag när Carina var där, nu blir de skritt i två dagar :).

Godmorgon

Har precis ätit frukost och ska gå o borsta håret, tänderna osv. Efter det åker jag till stallet, rider lite senare i eftermiddag. Blir bara lite joggning i ridhuset, låg rund form osv.

hemma

Hej kom nyss hem har slängt i mig lite mat och ligger nu framför tvn och chillar, analyserar helgen mm. :)

Värmland nästa

Hej sitter i bussen med Lady där bak och musik i öronen. Imorgon startar jag FEIs lagtävlans program och FEIs mästerskaps program, planen är att rida henne ganska kort idag mest känna av att allt funkar :). Hon har varit ganska kaos hela veckan så får se om jag rider på tävlings platsen eller där jag är uppstallad

Bildbomb; -09 Del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hemma

Hej kom nyss från stallet :) Annie töm körde en tokig Ladylou idag. Hon brallade en hel del i början men lugnade sig efter en stund och blev fin :).

Jag red på Bellis kl sex hon var fin men jag var extremt lätt i handen för hennes skull, vill att hon ska tycka att de är kul att jobba på ridskola. Vi red lite vägar, 15 m volter i trav och galopp, rätt upp samt diagonaler. Lillan skötte sig toppen, hon är riktigt fin faktiskt :D.
 
 
Saknar att ha tre ponnyer om dagen om jag ska vara ärlig.. Så ni får en bild på Raffa.
 

Hej

Min uppdatering är inte på topp men har lite plugg just nu och sen på fredag är jag ledig och åker till Filipstad och tävlar :). Rider två program på lördag, det är en endags tävling men efter som att de tar en stund att åka (ca 3 timmar) så fixade vi uppstallning :D. Aja ska fortsätta plugga nu...

Hej

Är hemma från skolan och ska snart tillbaka ut i kylan och åka till stallet. Men innan det ska jag hinna plugga, så avslutar nu.

Grattis

Världens bästa skit fyller nio idag :O. Så stor haha, ni får en ful bild på henne haha

hej

Chillar just nu i sängen, nu duschad och nyss hem kommen från stallet. Red ut på Lady, myspys men lite många hundar ute lösa på ängen enligt oss.

Film från Fagersta

 
Glömde att ta bort ljudet så ett tips ha ljudet avstängt ;). 

Hemma

Nu väntar boring plugg och försöka ladda upp filmen igen.... Aja får i värsta fall fixa youtude konto i stället :P.

Väntar på filmen

Så segt det går fyra timmar och den är inte klar än -.-. Segaste ever... Aja hoppas den blir klar snart så jag kan lista ut hur man lägger upp den här och tidsinställa till imorgon. Mys dag då förresten med lunch tillsammans med Andrea och Emma :). Sen på kvällen troligen ridning.

Hej

Sitter och tittar på filmen från ärevarvet i söndags haha :). Ska plugga lite nu duktig som in i skogen eller något under tiden laddar jag upp filmen på videofy och ser om det går :)).

hej

Kom nyss hem sitter framför skype och snackar lite :). Skriver snart :P

Filmen

Hej, jag lovade film idag men den gick inte att ladda upp på videofyme igår för de tog extremt lång tid så jag får helt enkelt göra de idag istället.

va trött jag blir

Bildena går inte att ladda upp.. De är i ett forma som inte funkar på bloggen och mitt photoshop vill inte vara på min sida så jag kan ändra det.. Damp! Aja film i tidsinställt imorgon :P.

Bilder

Bilder från tävlingen kommer haha. Det var mycket spänt program vi red idag, vi fick ihop 63,291% trotts stora missar, ett tvärstopp i ena halvbågen och en spark mot skänkel haha. Klart inte vår dag men många var väldigt spända och jag kom tvåa efter jätteduktiga Ella med Daylight :). Film kommer nog upp

.

Lady var JÄTTEFIN när jag tränade för Nina idag :). Men nu är det mat så långt inlägg dyker upp senare eller imorgon

Hej

Har inte haft tid att uppdatera under dagen och måste plugga nu tyvärr men Lady var super fin när ja red :).

Godnatt

Hemma

Hej, chillar hemma framför tvn. Nina kunde inte komma till oss idag då hennes bil inte ville starta, men det var ingen fara utan höll mig till planen och red program. Michan var i stallet så vi passade på att hänga och snacka lite :D.

Lady var fin så det känns bra i för helgen. Klippte henne efter jag ridit men har ena bakbenet och lite vid ansiktet kvar då hon tröttnade och började sparka.. Då går de ju inte så får göra klart imorgon eller på fredag :P.
 
 
 
 

Hej

Är just nu hemma och ska skriva på min engelska uppgift, börja med tyska glosor och naturkunskaps frågor om miljö. Vid fyra kommer Nina till stallet så blir det lite träning :). Just de jag tror att nya bussen kommer idag, den ser ut som den vi hade förut men med fem sätten i stället :D. På fredag så åker vi till Lejondal med Lady och tränar lite där, alltid bra att byta ridhus ibland.
 
 

Hemma

Hej kom nyss hem Lady var jättefin att jogga idag, tur de när hon va helknäpp att skritta ut igår.
Clincen var jätte bra och inspirerande igår, tut skötte sig bra lika så Fias häst :). Men jag tänkte skriva mer om det sen.   

galaxy case

Veckans plan

  • Måndag: Skritta ut och sen Kittel clinic
  • Tisdag: jogging
  • Onsdag: Rida i genom program och träna delar
  • torsdag: Annie rider/tömkör
  • Fredag: Rida loss henne
  • Lördag: Känna på henne rida program delar
  • Söndag: TÄVLA

Sådär kommer min och ladys vecka se ut på ett ungefär

 

 

Längesen

 
 
 

Hola

Sitter just nu framför datorn, kollar runt på lite olika bloggar och har skrivit på vårat författar arbete. Det går så där lite svårt att veta vad man ska få med i texter när det inte finns skrivet någonstans.. Jag strunt samma ska bädda sägen och sen lägga mig framför tvn.

Hemma

Hej hej, ä nu hemma och ar det lugnt, Ebba kom och red sin fina ponny "Vickan" hos oss idag som lite byta ridhus träning. Såg riktigt fin ut lilla damen faktiskt :). Jättekul att träffa henne också man hinner inte med sånt så ofta med varsin ponny, skola och andra vänner haha.
 
Lady joggades samtidigt och var fin tyckte dock inte att hon tog skänkeln ett tag men tog lite galopp och red lite tempoväxlingar. Efter det blev hon mycket mer fram för skänkeln i traven. Så då avslutade jag och skrittade, hon var bra i formen låg men ändå ihop lixom, hon hade bra takt men som sagt var bjudningen lite upp och ned.

Hej

Har börjat skriva min engelska uppgift nu och de va inte så svårt som jag trodde :D. Tog Ipaden att söka info på, så skönt att slippa skriva ut papper att läsa ska fortsätta efter maten och i helgen :).

Ett par bilder

kommentera för fler :).
 
 

Hannah Smith

Satsande dressyr ryttare med mål att rida och ta medalj på sm.

RSS 2.0