.

Sitter och kollar på Aik mot ifk norrköping, aik leder med 3-2, 5 mål på 37 minuter var det tror jag :O. Hoppas på fler från aiks sida under andra halvleken ;).

Iallafall kom hem från stallet vid 20 över 4, ponnysarna gick bra idag men skriver om det snart :).

Kessy bild


Planen för dagen

Åker till stallet vid nio.

Efter det tar jag ut sessan i hagen. Angelo pysslar jag med och rider.

Sen får han gå ut och sesssan in för ridning och pyssel

Efter det ska de ha mat och sen ska jag fixa sadeln och tränsen sen hem

Min dag nästan

Nu har jag startat storhäst, är nöjd med med prestationen menred inte jättebra hela tiden på banan för han blev lite spänd och så. Det som var bra fick vi bra på oftast men inte hela tiden men det var första starten på storhäst för mig så är jättenöj, ävn om resultatet inte var det bästa ;).

Sessan reds runt padocken, hon fick skutta över lite hinder och pinnar orkade inte så mycket mer eftersom jag hade små ont i halsen och var trött.. Men hon var asfin, låg, rund och aslugn efter en stund=bra övning. Efter det pysslade jag med lillan och pussade Angelo. 

Angelo har flyttat hem :DDDDD<33 

Min dag

Har varit på rånäs hela dagen och ridit samt hjälpt till i stallet. Red tre ponnyer :D.

Angelo: Red i ridhuset på lillen massa volter till höger och vänster. Först ett varvpå volten sen red jag en långsida sen volt, långsida osv. osv. I galoppen testade jag att lägga en femton meters volt på vardera långsida vid e och b, sen byte jag varv genom snet i genom i galopp och testade att öka lite någongång. Han fick gå i ca 30 minuter. 4 år.

Dirac: Red på sandbanan med graman massa volter och efter en stund lite öppna tänk eller rättare sagt lite in med bogen. Nej men han är en superfin ponny verkligen, gillade att rida honom. I början var han lite rak i sidorna men det släppte efter lite volter och bågar, han hade en jättebra takt och var allmänt rolig. Han gick i 35 minuter på ett ungefär. 5 år

Duc Tho: Reds på sandbanan med graman även han, han va lite på i början men asfin på slutet. i början volter och övergångar, ganska mycket galopp och på slutet bågar i trav och en lång avskrittning. Han var också en fin ponnyplutt, lite mer pigg och på än dem andra eller på ett annat sätt liksom, men alla skötte sig askalas. Han reds också i ca 30 minuter. 4 år.


Nu tagga tävling och ladda kameran tll imogon bilder på g kanske? ;) 
Vem ska tävlas då? Gissa det ni :D 

paus

.

Tävlingen

Tävlade på Segersta idag med Sessan jag är väl ganska nöjd men aa.

Första klassen var FEIs inividuella mästerskaps program. Sessan var fin men jag hade en del missar.

Framridning: Var i ridhuset 30 minuter innan start och började med att skritta lite efter det så fick hon jobba lite i galopp på volter i båda varven, bara bli helt loss där. Hon var ganska fin men lite spänd stundtals, testade lite trav och red lite på volter och lite skolor framför allt till väster, idag kändes dem ganska bra redan i början. Nu hade en stund gått och jag tog en skrittpaus innan jag red det sista innan det var dags.


Banan: Jag hade lite missar med två av tre dåliga enkla byten med trav i avsaktningen och det andra med att hon fattade galopp av sig själv. Sen hade jag en miss när jag tog tygeln efter den ökade skritten. Utöver var det väl en ganska bra ritt. Fick 61,någonting%. Ganska nöjd med det. 


Andra klassen var FEIs lagtävlans program. Samma här fortfarnade lite missar men hon ar snäppet finare. 


Frmridningen: Jag red fram likadant nu men hade ett spö i början föratt få henne lite på tå. Hon var fin och astaggad hehe, helst mellan trav hela tiden. Men sen tog jag en skrittpaus samt släppte spöt. Sen var det nästan min tur och jag red henne ett par varv i trav bara för att kolla av liksom.

Banan:  Ett par missar en i ena trav ökningen och en i galoppen. Resten var bra men domara´na var väldigt ojämna en på 65, en på 60 och en på 59%. Aja känslan var bra och var en poäng efter tvåan så hade det inte varit för en 4 i den för vända hade jag fått en rosett till på köpet ;). Fick nästan 62% i denna klass. Inte jätte nöjd nu heller men det gick väl.. :D

:P

Haha, syns att det har varit mat!
Skriver snart om ritterna :).

Glass i stora lass

Päron split mums mums mums!!

Hej

Sessan red jag in the forest och även en kortis i ridhuset. Eftersom att det började regna nr ag red sista biten i skogen så var det lika bra att känna igenom henne inför kommande dag. Red massa skolor och lite volter, mycket bättre än igår ar dem men lite bättre kan hon göra så med hjälp av Annie tog vi igenom det sista och då blev dem riktigt bra :D. Red i nästan en hel timme ;O.
Allt som allt skötte hon sig bra idag men var stundtals lite tjorvig. 

Efter det åkte vi till pytt och jag red Angelo, han var duktig idag :).  

Bilder alá Daniella














Så lite blider på en jättefin ponny. Hittade inga nyare :P.... Aja kommentera för fler :D!!!!

Bild inlägg kommer snart

:))

Sessan idag

Red i padocken för Annie, hon var så himla fiiiiin. Red massa skolor mest öppnor men även lite slutor. Tränade dunder mycket på att hon inte ska förböja sig till vänster utan jag red henne höger ställd och ledde bogen till vänster, efter ett par vändor blev hon jätte fin och mjuk i höger tygeln. :).

Gjorde samma sak i galoppen, lite enklare där så ett bra sätt att börja heheh. Hon la sig på er så fick hålla henne sysselsatt och då blev hon mycket bra. Tränade också på att öka, taggadponny.se kan man ju säga men höll henne jätteupptagen med bettet (rörde på det mycket) och så var hon på mattan liksom :D.

skrittade ut en lång runda efter!

hestar massor av hestar

Hej, är snart i stallet och ska rida. Kunde inte åka till pytt imorse för det passade inte hehe så red Sessan i stället. Fin ponny var hon idag :D.

Ska rida klockan åtta på någon söt sak också :). Puss!!!

Natti natti

Nej nu måst e ja stänga ner datorn, uppgång 6 imorgon två hästar ska ridas innan skolan och efter skolan tar jag och rider knas ponnyn numer 1. Lovely ;)). Aja godnatt sweetis

Sessan idag

Sessan fick gå dressyr i padocken, lite pigg i början kan man ju säga och vädret föll henne inte i smaken så hon vart lite stoig och jobbig, bockade och alt annat hon kan hitta på när det är på det sättet :P. Men lite galopp och massa lösgörande senare så blev hon skit fin. Då red jag igenom program inför helgen och bara hittade på massa rolig heter. När jag var nöjd med ponnyn så skrittade jag ut en lång promenad i skogen, bästa!

godmorgon

Sitter och äter frulle, ska väl snart gå och klä på mig sen blir det skolan och ett matteprov. Efter skolan ska jag ida sessan hur  vet jag inte än men antingen lite dressyr i padocken (kanske lite skutt också) eller så rider jag ut. Svårt val! Hörs snart puss. 

 

Hannah Smith

Satsande dressyr ryttare med mål att rida och ta medalj på sm.

RSS 2.0