Hemma

Är hemma nu och ska ta en lång dusch innan jag försöker plugga engelska en stund, har inte börjat och ska vara klar med utkast nästa vecka.. Aja dags att sätta igång eller ne jag väntar till i kväll, ska se om jag lyckas fixa min skrivare :).

Godmorgon

Är lite små förkyld.. Men de som inte dödar de härdar, ska snart till stallet och rida Lady för Nina, hon kommer även imorgon eftermiddag så ska jag rida Lady då med :). Min sadel kom igår också, är as glad den kommer passa toppen har haft den på både Angelo och Sessan men den är om värmd tre storlekar för att passa henne istället.
Får se om jag tar Bellis efter att Nina är klar eller om jag struntar i henne haha. Bye bye

Hej

Förlåt för uppdateringen men ha haft fullt upp.. Red fina Bechan i morse hos Nina efter det åka till stallet och rida Bellis på lektion och sen sist men inte minst rida Lady. Red henne på ängen, myspys i värmen :). Efter de åkte jag hem tog en kort dusch för sen skulle jag möta Emelie och Sandra i stan för lite bio och middag, såg "Ego" för andra gången. Älskar filmen haha, han som spelar huvudrollen är helt underbar haha. Kom hem för lite mer än 40 minuter sen efter en riktigt mysig kväll, precis som igår när jag och Michan åt middag på cafe 60 och bara mös där några timmar insåg att vi träffas fett sällan.. Aja ska ändra på det!
 
Tutisen!

Hej

Sitter hemma ny duschad och icke stallkläd, ska möta Michan i Välingby halv sex så ska torka hået och sminka mig nu tänkte jag. Sitter och lyssnar på spotify i högtalare ganska skönt att vara ensam hemma ;). Måstedock börja med mitt hår snart som tar en miljon år att torka. Bye Bye
 
 
 
♥.♥

Godmorgon

Har precis vaknat och klätt på mig, så sitter med kaffe koppen i högsta hugg. Vi har världens dimma ute och frost på alla grenar så det kommer nog vara kallt utomhus men det är bara bra för jag tänkte rida lilla L på ängen imorgon så hoppas på sol :). Nu ska jag skynda mig!

Frysta hallon

Ligger framför Ice age med en skål frysta hallon och funderar på ett par tidsinställda till imorgon, ska ladda kameran och lite annat tänkte jag. Imorgon åker jag med Annie till Nina tidigt på morgonen sen åker jag och skrittar Lady. På kvällen dra jag med Michan på mys middag en helt okej dag med andra ord :D.
 
 
Fina lilla Raffa<3
 

Hej

Sportlov, hur skönt lixom. Ska klä på mignu och sen ut och rida ponninin i skogen :D. När jag kommer hem ska jag skriva klart svenska uppgiften och sen ska jag träna, har dock lite ont i halsen men yolo beach 2013 och ett måste till skolidrotten haha.. Aja nu ska jag skynda mig!
 

Lessen för min obefintliga uppdatering

Lessen för att ja inte skrivit sen i torsdags men har haft noll ideer till inlägg och noll tid. Skolan tar för mycke.. Nej men i alla fall Lady har varit riktigt fin faktiskt och nu väntar vi bara på min sadel som bör komma i veckan :).
Igår va vi och fia karro som blir 20! Vid elva messade Emma mig och ville att jag skulle följa med henne till Skälby, men alla tyckte att hon kunde komma det istället. Mamma miss uppfatade mig även och jag va jättearg på väääääldigt länge haha.

Lunch

Godmorgon

Sitter och dricker kaffe samt vitaminnu och ska snart göra mig klar för skola. Vi börjar med matte prov och efter det har vi dagens andra prov i favoritämnet (eller inte alls) naturkunskap.

Har idrott som sista lektion så Annie ska tömköra Lady någongång under dagen. :)

Hej

Har inte haft så mycke att skriva om under dessa dagarna. Fotade tokponnyn när hon var lös i ridhuset, helt galen var hon haha. På en del av bilderna ser hon helt sjuk ut ben åt alla håll och kanter på snedden med huvudet/halsen osv. Skulle gärna visa alla bilder men det går åt skogen...

Efter det byte jag till träns (för at vara på den säkra sidan) och skrittade´, då hon var så lugn bestämde jag mig för att rida med grimma och grimskaft i stället, vad v det värst som kunde hända liksom? I vilket fall var hon riktigt duktig på grimma :D. Testade att trava och göra lite skolor, riktigt fin och mjuk, lätt att stanna. Får jag bestämma var inte det sista gången jag red med grimma :P.

Hej

Pluggar just nu har läst fyra kapitel av min sv bok och kommer läsa ut den imorgon. Ska nu innan vi åker till stallet plugga lite no och lite matte. Börjar med no mest frågor kvar där.. Aja kameran följer med till stallet :D.   

Ska snart ut och springa

Tänkte faktiskt vara duktig i kväll så jag ska ut och jogga/springa. Dock väntar jag tills efter maten med det :D

Vill ha: Jeffery Campbell del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill ha alla dessa skor, både de blå och de lila är perfekta sommar skor i färg och allt! Vill ha båda bling paren när jag blir 18 att gå ut i helt perfekta party skor haha men även om man har på sig tråkiga kläder så piffar de upp lite :). De vita älskaaaaaaaaar jag verkligen så fina passar till allt i min värld i alla fall. Resterande är bara helt underbara och så snygga. Piffar upp vilka kläder som helst och "rymden" skorna sticker ut lite :D. Dock måste jag dissa priset de är så dyra haha men helt klart värt.. 

Hemma

Ska snart ladda över lite bilder hit från tävlingen idag, men måste plugga osv först

6 bilder: Lady och jag hoppar

 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Ska i väg och titta på Bella, Ebba och Julia som tävlar idag i Täby. Efter det rider jag lady och Mistrea :).

Nya bilder på väg in

Ska bara ladda över från kameran :). Ska även ladda över och upp lite filmer här :).

Chilling at home

Ska plugga satan nu ikväll har två prov nsta vecka som jag iof känner mig lugn inför men sen har jag även en romananalys att skriva som helst ska vara inne på fredag men den går att lämna in under sportlovet, har en bit kvar att läsa och måste få A på uppgiften då jag ligger och satsar på A som slut betyg denna termin. Vill kunna lämn in en riktig bra, välgjord uppgift utan onödiga fel. Har lätt att slarva med vissa saker när jag skriver så vill även att någon ska läsa igenom den innan jag lämnar in :).
 

Hej

Vaknade precis och ska strax åka till stallet. Lady ska joggas under teorin vid elva.

Hola

Har inte varit ett dugg motiverad till att skriva haha. Men lady har de senate dagarna gjort följande; tisdag- skrittad och idag- har jag ridit dressyr :). I skolan har jag pluggat och varit duktig, standard ;).

Before i die

Hej

Idag tömkörde vi Lady på förmiddagen (tack Annie för hjälpen). Efter det drog jag till skolan käkade med Emma i min klass, v snackade om lite random saker men mest om candy crush eftersom man blir smått beroende... Under första lektionen dök nya tyska läraren upp, hon verkar bra men hennes humör var lite upp och ner hela lektionen hehe, under cochtiden kom vår idrottslärare och presenterade sig ( min första kommentar till honom var: eftersom vi har en 8 veckors egen idh planering har vi väl inte idrott...?).

Dagens höjdpunkt förutom min åsna var lätt fotolektionen och att träffa Jenny som jag inte träffat på sjukt länge :).

P-L-U-G-G...

Hej sitter och pluggar, tre ämnen har jag prio ett på hehe. Matte, Svenska och tyska är det hehe lite Engelska ska jag ta där efter. Ett prov och en bok analys vecka åtta och glosor i tyska denna vecka. I Engelska ska ett första utkast till ett författar porträtt in om ett par veckor dock vet jag inte om jag valt rätt författare...

Godmorgon

Ska till stallet och hjälpa mamma och Pellen med fodring inför klubbtävling efter det träning med Lady tillsammans med Paow och Bella för Annie.

När jag kommer hem är det plugg som gäller

Hemma

Kom nyss hem från stallet, har skrittat Missan och ridit Lady. Ollie fick rida lite på henne också duktiga dem! Ska fortsätta snygga till bloggen nu eller snart i alla fall :). Älskar min header btw :)

🐸

Haha vart är världen på väg? xD

Hej

Har försökt snygga upp bloggen lite men andra typsnitt och egen header. Ska fortsätta nu men är inte säker på hur jag vill ha det eller hur man gör.. Men kollade lite nyss i stilmallen hehe..

Hej

Kom hem för en liten stund sen och har tagit det lite lugnt efter isvaks badet jag gjorde idag, var sjukt nervös innan eftersom jag inte visste hur man skulle göra men efter ville man typ göra om det igen haha :P. Nu ska jag byta kläder och sen ut och träna lite beach 2013 jue!

Back on track

Vet att jag skriver mindre än minst men hade helt glömt bort det idag lite trött kanske..?
 
Igår i alla fall så red jag Lady vid fem tiden kändes ganska bra men spänd spänd spänd ändå på något sätt. Kan bero på att hon stått med blöta täcken osv eftersom det snöade hela dagen. Red lite lösgörande hela passet och på slutet kändes det bra. Hon var mycket mycket bättre idag på Nina träningen och då fokuserade vi mycket på hor hon rörde sig, takt och tempo. I trav och galopp då.
 
Sen på kvällen red jag igår på Kalle han vart fin när han kom i gång och slutade dumma sig för att komma undan. Så bättre än förväntat :). Idag åkte jag med Nina till Lejondal och hjälpte henne lite med hästarna. Red både på Bechan och Blomman, båda va fina så det var jätte kul man lär sig så mycket när man är där och rider :D.

Hola

!!!!!

Hannah Smith

Satsande dressyr ryttare med mål att rida och ta medalj på sm.

RSS 2.0