!.!

läs! puss

vart tog tiden vägen?

Jag ar haft noll tid att uppdaterat jättedåligt  men ni har varit så tråkiga så om ni blir bättreoch roligare, det vill säga kommenterar så uppdaterar jag bättre:).

bebisen


Fina lillskiten <3

Festis och cola kanske? :D

Haha ska sova om ett tag först lite läsning och situps i think..

Kvälls att göra lista.

♥= kul :)
°= mindre kul :/


♥ Ladda över och redigera bilder från helgen
° Förbreda svenska nationella
° Läsa mycket ur hunger games boken på engelska
♥ Packa inför påsklovs prao på rånäs :D
° Göra en powerpoint till svenska natonella
♥ Kolla igenom ett dressyrprogram, träna och duscha

glass

:)

Hej

Idag har jag varit ute och promenerat med sessan gick väl totalt i mer en 1 timme men är inte helt säker hihi. I övrigt har det varit en rörig dag på alla sätt...
har inte mer att säga skriver sen.

Hemma

I´m home :). En hyffsad helg har det varit, blev nervös igår men bättre idag. Sessan har hittat en kompis som hon gillade lite väl mycket ;). Har lite bilder som ni kan få se tror jag.

No dator..

Ska snart åka iväg till stallet och fixa klart innan vi ska åka. Kommer inte ha med någon dator så kommer inte uppdatera mycket. Men får slänga upp något från telefonen när jag hinner :).

Sessan idag

Red sessan i stora innan jag jobbade. Red igenom mästerskaps programet vilket kändes bra älskar att det är mycket ökningar i trav :). Hon var jättefin och loss idag med. Värmde upp som igår och när jag var nöjd skrittade jag ut så jag hann med allt fixande i stallet där efter :). Nu hinner jag inte skriva mer för kommer somna snart. Godnatt, tagga tävling

Godnatt

Hörs imorgon


Måste bara fråga vilken är snyggaste övre eller undre bilden? :)

Dagens träning

Idag skötte vi oss riktigt bra båda två. Vi la mycket fokus på att hon skulle vara loss i sina sidor och ta halvhalterna bra efter det. Först travade jag och galopperade i låg rund form och ställde både inåt och utåt, mål att hon bara skule följa med uta att streta eller ta upp huvudet efter det massa tempoväxlingar. När hon inte tog upp tagningen så gjorde jag halt eller bröt till skritt så hon bara stannade upp lite och då berömde jag.

När hon var lydig och tog halvhalterna så tränade vi slutor, de vart riktigt bra efter ett tag i båda varven men vänstr var snäppet svårare.


Nu hajag gått en kvart eller tjugo minuter med isse och ska göra situps menmåste duscha innan dess. Puss

On My Way

Sitter på tunnelbanan påväg till Alvik där mamma hämtar mig och sen åker jag till stallet och tränar ska nog träna lite hemma sen också :).

Hej

Har inte så mycket att säga mer än att jag red ut på sessan efter en stund i ridhuset. Hon blev fin i skogen och imorgon ska jag träna för Annie med henne.

Var och köpte ett par snabba byxor idag så ska börja träna mer nu..

Progamträning

Angelo: Red bara runt och gjorde det som domaren sa att han ville se och sen när han var klar betyg satte han gången. Varför jag inte red program är för att han bara är fyra men så himlans fin ändå. Fick bra poäng men måste bli bättre på att visa, men kommer förhoppningsvis lära mig det :D.


Sessan: Red Feis lagtävlans program, sessan skötte sig men jag satte inte så mycket tryck som jag kan eftersom att hon varit så knasig senaste dagarna. Trotts det så fick jag bra på det vi gjorde bra och mindre bra där jag inte red fullt ut. Tror att jag fick 67% om mamma räknade rätt, hoppas nu att hon skötter sig denna vecka och under hela nästa helg. Dags för första riktiga starten :DD.

image description

Bebisen<3

Sötnosen

Hannah Smith

Satsande dressyr ryttare med mål att rida och ta medalj på sm.

RSS 2.0