Svar

My om Vill ha från kingsland:
Så snygg vart hittade du den?

Svar: Jag googlade Kingsland och kollade på bilderna, men jag tro att du hittar den på googel hemsidor :)).

Vill ha från kingsland

Today

Sessan var jättefin idag när Annie longerade. Imorse ar vi iväg och gjorde en sak och efter det hjälpte jag Annie med Missan och Lillen fina hessstar.
Nu på kvällen har jag jobbat i kassan, hard work work kort sagt :P. Lovar att blogga bättre så ge mig lite ideer ::).

Hej

Idag hjälpte Annie mig med att longera Sesselito, hon vart fin efter ett tag men hon var som alltid när man longerar henne lite snabb. Hon blev lugnare hela tiden och var ganska lugn när hennes bus energi tog slut ;). Hjälpe även Annie lite med Missan och Lillen :).
Bätter uppdatering kommer i kväll :))

Hej

Sessan idag

Idag vart hon ju longerad och satans vad pigg hon var.. Haha eller inte pigg utan mer wohooo jag får springa :). Söt ponny men jag är inte jättebra på de dära tur att Annie hjälper mig med de imorgon. Hon kan ju inte alltid bete sig när hon tycker att något är onödigt  eller när hon inte förstår menningen med det utan du larvar hon sig och tycker att allt är jättesvårt och låsas att hon är rädd och inte förstår, hehe suck ;). Aja hon blev jättefin efter en stund :9

:)

Everything is great :P. Ser på tv och bör sova snart men de är lov va tusan :D. Har kafetreian som sagt och sessan longeras :). Är taggad på livet just nu hehe, allt känns bra och jag hoppas att det fortsätter så ett tag till. Men emma kan inte svara i telefon eller sitta inloggad på facebook jag som är fett pigg.. Aja vi hörs imorgon när jag går upp :)).

Hemma, sminkning på g

Sitter och ska snygga till mig innan vi ska åka till stan och äta med farmor, annie och liam. Bloggar från mobilen, nu måste jag fixa mig heheh, min syster kom nyss in och sa att mitt hår såg galet ut ...

.

Ska äta upp mitt kaffe sen blir det städning och efter det stallet. I kväll ska vi till stan och imorgon blir det stallet, kafeterian hela dagen och efter de träna :D.

Sorry för ingen uppdatering

I skolan fanns ingen tid och när jag kom hem somnade jag. Sov tills de var mat och kommer sova gott i natt hehe, i helgen är det som vanligt förutom att det är sportlov :D

Ridningen idag och igår

Red samma ponny båda dagarna nämligen fina lilla Rondo (E). Han var jättejättefin både igår och idag, inte lika stark i höger utan jag kunde rida som vanligt och även ställa bra till höger utan att det blev tjafs.
Vi red mycket volter igår i alla gångarter och idag var det fokus på skänkelvikningar på volter och fyrkant. Vi har gjort massa galopp-trav-galopp övergångar både igår och idag. Hans galopp är så himla stor, helt galet, traven är också fin, ball ponny de dära. Så rolig att rida när han går som han kan men det kan äve vara en pain in the as sak som inte år att korrigera. Nej men hoppas det fina håller i sig ett tag även när han börjar gå på lektioner igen. Hmm.. Puss
image description

Nu funkar blogg appen

:).
Leder Sessan efter skolan och rider troligen på någon söt sak i första gruppen. Efter stallet blir det lite plugg först sen sova eller bloggen hahah. Puss

In the school, the school

Hej, sitter och väntar på att första lektionen ska börja. Tyska prov idag, usch...

Hej

Igår kväll stängdes min blogg ner för att jag lagt in för många länkar i ett och samma inlägg vilket ansågs som spam. Mejlade blogg.se imorse så de fixade problemet, men min blogg app vill inte samarbeta med mig just nu så bloggar från vanliga hemsida. Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder då men men. Nu på eftermiddagen ska jag iväg och i kväll blir det ridning :)). Hörs

Följ min blogg :).

Följ min blogg med bloglovin

Do it :).

Remby

Haha fattar inte programet till fullo men kommer nog lära mig hehe.

Mysig promenad med Sessan och jojo :)

Älskar att var ute och gå i skogen med en fin ponny och ha sällskap med någon gullig och snäll människa. Det är så himla mysigt framför allt nu på våren :). Det var knappt ens halt ute och Sessan var jättelugn all tiden :D.

Åh längtar satan till imorgon :DD

Godmorgon

Sitter och dricker kaffe för att vakna. Fy tusan va kallt det är, i efter middag ska jag gå ut och gå med Sessan och efter de hem och plugga. Slutar 13.40 idag men har inte så mycket jobbigt att göra iof men men nu mååste jag logga in på Facebook och skicka ett mejl.

Svar

Mia om Sessan idag:
Bilder? Från träning


Svar: Tyvärr finns inte det, jag ska bli bättre på att be mamma film eller fota när jag rider och tränar, själv eller för någon men framför allt på tävlingar :). Vad vill ni helst ha blider eller film?

Läsvärd blogg

En utav mina favorit bloggar om jag ska vara ärlig, Linnea skriver bra och intressant. Mycket tips/vardag och foto som hon har tagit eller som någon tagit på henne. Så läs bloggen! Om länken inte funkar så http://lillize.blogg.se lillize.blogg.se. läs!! 

 

Hiss eller diss?

Jag kan inte bestämma mig, det är ballt men skulle jag vilja ha det? Vad tycker ni?


Bilden är fån googel.

Ich werde, du wirst, er/sie/es wird

Pluggar till tyska provet och har tänkt göra det till åtta eller något sen vidare med idrotts grej ca en timme med det. Självklart slänger jag upp lite inlägg på bloggen emellan åt så håll utkik!

Snart stallet

Ska borsta prinsessan och hjälpa Ollie när hon rider, måste plugga när jag kommer hem och anmäla till Grums är dagens mamma/Bob uppgift. Sessan får en lugn vecka eftersom att hon inte vilade i vintras och sen har jag en hel del skola att göra så det passade utmärkt denna vecka.

Sessan idag

Annie hjälpte mig att longera innan jag började rida för att all extra enegi inte skulle komma ut med mig på ryggen utan att när jag satt upp skulle hon vara lugn.
När jag red var hon jättefin, mjukare än någonsin på högersida och hon tog ett väldigt bra stöd i vänstertygel. Det var inge bråk idag heller vilket va jätteskön för i längden blir det ju jobbig om hon ska sura ihop när jag ber henne om lite mer än vanligt eller rättare sagt ber henne om saker vid fel tillfälle/när hon ite känner för de, hon är ändå ett sto så att hon tjurar är inte konstigt men bra för det behöver hon inte överreagera ;).
Ivilket fall så red jag på volter och fyrkant med ställning varvet runt sen blev det lite skolor och en del galopparbete. Jag är jättenöjd med passet idag :).

Gårdagens shopping

Sessan idag

Longerade förstoch dåvr hon superduktig efter det satt jag upp och red en kortis i trav och galopp. Där skötte hon sig också hyffsat och när jag var klar så skrittade jag ut och sen pratade jag lite med Annie och alla i kassan innan jag och mamma åkte till bromma blocks och köpte kläder plus skor till mig, underbart. Bilder kommer :).

On my way

Till stallet för att rida tillsammans med Annie :). Efter stallet åker jag ochmamma och kollar efter ett par jeans som mamma såg i brommablocks. Sen åker vi hem, mysigt.

Ponny som fäller = arg ponny

Godnatt.

Var hos Semlan

Asmysigt med en räk kväll hos Emelie och hennes underbara familj. Våra syrror lekte och jag och Emlan snackade lite samt smsade med varann. Haha, ingen fattar men mysfaktor var hög ;).

i skolan

Heej, var på studiebesök i riksdagen imorse, vi fick veta lite om hur det går till där och se en del av en debatt angånde brottslighet mm. Sen åt jag och Emma på thaien vid skolan, satt nu är jag äckligt mätt och har typ inga pengar kvar (hade lite pengar löst). Slutar 15.20 och åker till stallet rider eller går med Sessan och sen hem kanske lite träning innan jag ska till Emelie vi ska äta med våra små söta systrar och efter det vet jag inte. 

Jag ska även börja plugga till mitt tyska prov nästa torsdag. Snart kommer ett inlägg om hur jag red igår :).

  '
Fuuuuuula.

<3


tre år sen...<3

Skolan



Min ponny var som bara hon kan vara när jag red men men. Nu ska jag spela upp en pjäs på min svenska lektion...

Kaffe

Sitter och äter frukost, kaffe med mjölk. Ska snart till stallet och pussa på mitt lilla hjärta. Ska rida i ridhuset med Annies sadel :).

Sessan träning

Red fram själv, sen började med att byta sadel och sen tog vi trav med flytta undan på volten. I början blev hon lite sur för att jag kom åt henne men när jag tog klivet förbi den "gränsen" så blev hon jättefin och jag kunde ha större steg, med ett bra tempo och bibehållen takt, att för att jag kom åt henne så bra. Galoppen var jättebra kunde öka sprången och minska sprången. Skolor tränade vi även på.

Vi gjorde inte jättemycket utan jag tränade på det här hela lektionen och allt blev bara bättre och bättre hela tiden. Efter skrittade jag av ganska länge och bara tänkte på hur bra allt kan vara och bli :).

Hej.

Hemma efter en rolig dag. Red imorse för Annie, testade hennes sadel och med den kom jag åt henne väldigt bra, så hon vart jättefin (skriver mer om det snart). Efter det skola nytt kapitel i matten påbörjat, prov vecka tio eller elva, engelskan glosförhör och på första lektionen snack om inividuella valen vet någ vad jag ska välja (ett ämne med merit poäng) jag läser ju tyska steg tre och fyra=1,5 merit poäng tror jag, sen ska jag lägga till något mer fast i trean tror jag som ger 1 merit poäng. Ska lägga till speciallidrott och något mer. Måste välja till 100 p. i tvåan och lika mycket i trean.

Efter det var jag på ett möte med Ella, Pellen och våra mammor.

Gammla bilder







Kommentera om jag ska lägga upp fler :).

Hej

Sitter hemma och ser på tv, ensam hehe nejdå. Allla hjärtansdag spenderas med min underbara familj och glada tankar om framtiden haha. Shopade saker till ponnyn idag :). Skriver snart när jag har något vettigt att säga!

Seven eleven

Igår promenerades ponnyn i ridhuset och idag en skritt tur i skogen, mys på högnivå.
Ska sätta mig och läsa igenom mina glosor när jag ätit. Ikväll ska jag äta ben n jerry :). På torsdag är det tre år sen bästa willow togs bort..

slutar snart

kom på att det är usek möte halv sju i kväll jag som har tre ton nglosor att plugga in till imorgon och på onsdag.. Hem och plugga på dirren efter, kill me, skoltrött.nu!

Förlåt för dålig uppdatering

Först spenderades ju dagen i stallet som jag skriv om innan men då nämde jag inte att den frida hade underdagen haft ont i mag och att innan vi åkte hem kollade att hon mådde bra osv. Men hon fick ont i magen igen och jag, mamma och Stella var i stallet från 18-23.30, ett besöka av vetrinär som fick ge henne vatten då det nog berodde på att hon inte dricker tillräckligt. Men vi lämnade stallet i en ca sen åkte jag och mamma tillbaka för att se tt hon fortfarande var okej och hade bajsat, vilket hon hade så vi kvart i ett åkte vi hem och la oss. Nu är hon frisk igen, mycket skönt. Nu ska ja fixa mig sen matte prov jippi..


Fina frallan :).

Hej!!

Igår så skulle sessan ridas på ängen men hon vart skitspänd så red på galoppbanan istället där vart hon jättefin och lugnare än innan :). Ida var det Annie träning och det gick superbra, Sessan var lite seg på att ta skänkeln men annars jättefin. Tränade mycket skolor i trav och sen red jag mycket tempoväxlingar i alla gångarter, men mest i galopp där jag även ställde åt olika håll för att få henne mjuk och följsam.
I skritten gjorde jag förutom tempoväxlingar massa bakdelsvändningar, där märktes det att hon inte tog skänkeln ordentligt för innan jag fick igenom dem så var vändningarna ganska dåliga.
FILM FINNS!

Resten av dagen spänderades i stallkafeterian med Pillan och alla kakorna.


Fina max två, bild från klubbtävling.

Kalas

:):):):):):):) byw har ett as fint sårbpå läppen...

Morning, stallet om ett tag

Fullspäckad dag idag hehe. Ska rida ut eller på ängen först sen hem duscha och fixa mig, iväg på kallas min kusin har blivit 18 så vi ska vara där ett tag och fira han. Efter det hem fixa mig inför tjejmiddagen som en tjej i min klass fixardet blir nog kul hehe.

Svar; onödiga kommentarer får dumma svar eller ;).

Sara om lite bilder:
Varför är du så dålig på att rida?
Du har ju ingen hållning alls.
Hur länge har du ridit igentligen? 2 år max va?

Svar: Tyvärr kan jag inte annat en skratta åt denna kommentera. Rider dåligt, nja kanske jag har ju BARA tävlat SM så är nog inte jättebra på dethär eller?
På bilderna är min hållning inte den bästa då jag ett rider i snö och två jag lutar mig på dessa ögonblicksbilder framåt för att kunna klappa på min fina ponny som efter en händelse förra året är livrädd för dessa saker på skidor, och jag red på ängen för at snö är bäst och för tt jag inte visste att de var så himla mycket skidåkare ute just denna dag. Btw i december har jag ridit i sju år. Kram

Som sagt if people trys to bring you down i only means you're above them, kom ihåg det, om jag ska vara 110%ärlig så bry jag mig inte om denna kommentar för senast idag hörde jag att Sessan var en helt galet fin ponny och att jag är duktig på att rida. Puss sweetis

Busbilder










Min ponny kan allt hon.. ;)<3

Träning :)

Är så himla nöjd med sliot (sesselito ;) ).

Uppvärming/framridning: Skrittade och travade lite snabbt innan jag galopperae på en just då arg ponny med mycket egna åsikter. Efter att jag fått igen om henne och hon insåg att det inte spela någon roll om hon bråka så travade jag och satt ner, för sökte sätta tryk och la upp stigbyglarna så jag kom ner i sadeln och satan va fin hon blev.  Varvarde lite mellan trav och galopp.

Träningen: Red i trav en stund först sen galopp, en sur ponny först men sen gick hon fint även nu. Massa skolor i galopp först öppna och förvänd sluta på lång sidorna, efter det även öppnor på långsidorna och sluta på diagonalen med varvat tempo i slutan. I trav gjorde vi öppnor på långsidorna och sluta på diagonalen. Hon var så himla fin, gjorde även serpentin bågar med enklabyten och bakdelsvändningar innan jag avslutade.

Resultat: Gash vad kan jag säga från att va bråkig till att vara helt stört fin, ridbar och sammarbets villig. Jag är jättenöjd!

Dagens outfit

Sessan:
Svarta boots
carriban sea färgade (turkosa) lindor
samma färg på schbraket + grått kantband och passpoal
Svart ländtäcket
Pannband med silver och svarta stenar

Jag:
Svart jacka
(rosa och svarta kingsland handskar)
gråa ridbyxor i samma nyans som på schbraket
svarta fin stövlar (könings)
Svart charls Owen hjälm


Schabraket och lindorna, så damn snygga!

På Sessan blir det otroligt snyggt lixom en färgklick på det vita :)

Hej

Samhällslektion så sitter vid dator med en latte och chillar med livet ;). Kommer  snart börja lägga upp lite filmer här också.

Vill ha!

Så snygga saker!

Hej

Sitter på lektion, är äntligen typ klar :)))))))). 
Ikväll blir det ridning klockan sex och sessan får ett lugnt pass innan det eftersom bäbisen får nya tossingar av pelle nu på dagen. Kul kul

Dålig uppdatering jag vet..

Hej, idrottsdag som sagt gick en en timmes promenad. Efter det har jag varit i stallet, sessan var fin när jag red så henne är jag nöjd med. Sen åkte jag med Annie till hogsta och tittade på karro och ragg-sockan. På kvällen red jag på rondo.

Sessan idag

Red lite dressyr och tänkte mest på att komma ner i sadeln och på så sätt påverka henne. Varvade mellan utan och med stigbyglar för att det skulle bli bättre. På slutet var det riktigt bra och sessan gick jättebra.

Hur jag red igår.

Jag bestämde påväg till stallet att det var dags att trava bommar dels för variationen, dels för att hon ska lyfta på benen lite extra och jag måste hitta känslan. Hehe, kan inte förklara på ett annat sett.

Så jag borstade och gjorde i ordning ponnyn, i ridhuset så tog jag fram bommar och min underbara lilla sak gick med mig in bland hiderstöd och allt bakom sargen. Så efter bakade hon ut följde med när jag la ner bommarna och så höll de på tills jag var klar och satt upp. Skrittade och galoppera lite innan jag travade och red lätt över bommarna. Gjorde samma sak i galopp sen fast över andra bommar tills Annie kom in i ridhuset jag vi jobbade med traven utan bommar en stund innan hon skulle rida på en annan häst.


Dålig bild på ponnybus.

Godmorgon

Väcktes för en halv timma sen av min underbara mamma<3. Jag glömde att ställa alarm igår kväll. Den senaste kvarten gick åt till en kopp kaffe och nu måste jag fixa mig, smink och allt..:). Puss, skriver under dagen.

träningen igår (tidsinställt)

Red för Annie tillsammmans med Ebba och Ida med deras fin ponnyer. Sessan var spänd men superfin stundtals, Red lite flytta undan och jobbade med att ha henne lugn men ändå framåt haha. Mycket galopp och trav på volter och även mycket trav på spåret. Det blev ett långt pass så rider nog ett lungt idag (kanske redan ridit). Mycket galopp i lättsits eller något sattt hon inte flippar ur totalt hheeheh. Nej men hon ar inte gått med andra hästar i våra ridhus på det här sättet sen i höstas så hon bilr ju lite som hon kan bli, har vant mig. Ska träna något mer i veckan.


Kort och ointressant men så kan det bli ibland..


GFörra året. Btw hon har sjukskav just nu....... Stackars pelsking <3

lite bilder


kolla mulen hahah..











Skidåkare...

:)

Trött så ska powernappa en stnd sen kommer michan och vi ska ha det najs, träna eller softa vi får se. Fotade imorse där av tidig uppgång och jag är nu vice kassör i usek. Men ni ska få lite fina biler från igår.


Fin<3



Maffig, kolla bara första och sista bilden

Film och godnatt

Har spenderat min kväll med bästa Andrea, åt godaste pizzan ever ochnu måste jag sova tyvärr. Upp gång halv sex imorgon, godnatt. Puss

Hej

Har haft en supermysig stalldag i kylan. Tvingade Jojo att fota mig och sesselito på ängen, eller tvina och tvinga hon gjorde det utan att säga emot :D. Sessan var jättefin verkligen när hon väl kunde slappna av bland allt annat ståhej (allmän skog-skidåkare, hundar osv), i början kunde hon inte slappna av utan taktade och hoppade i sidled för minsta lilla och även glädjeskutt i galoppen, gulle då. Travade mycket på volter och även lite diagonaler mm. Älskar att rida i snön så himla mysigt.

Bilder kommer

Sorry

Hej, har suttit hela kvällen och fixat en power point som ska redovisas på måndag så ska mejla den till Emma och Pauline. Givande uppgift, Hade idh prov idag och jag hoppas att det gick bra allt var så himla oklart påplugg materialet men jag fick nog in allt som var på provet.

Nästa vecka ett matte prov, den uppgift vi gjorde idag svenska grej. Det var allt hitills men på måndag ska jag nog även hjälpa Emelie lite till hennes matte prov. Hehe ska blogga mer under helgen. Puss



Sessan longerades av bästa Annie idag och hon var tydligen jättefin. Imorgon rida ett pass på ängen i snön, kameran är med vill ni habilder så kommer det upp!

Hinner inte blogga måste plugga sönder

Detta idrotts prov gör mig toki fattar inte vad jag ska kunna ur att osammanhang såhinner inte med er sorry men gonatt, puss..
image description
När man inte kan vara snygg så kan man va ful ;)).

Hej, kan inte lägga upp inlägg från mobilen :/.

Iallafall sitter i skolan och chillar medans alla f-barn gör svenska prov. Så vi duktiga fick håll i en timme sen är vår sista lektion kvar dock. Tänkte läsa lite idrott till vårat prov på fredag fml..

Igår red jag ut på Sessan samt lite på ängen, hur fin som helst lite gald då och då men finare än i måndags och lugnare än idag, 13 minus och min ponny passar inte ihop hehe. Mer om det sen. 

På kvällen red jag på Daniella, det var ganska längesen vi dressyrade tillsammmans och hon har blivit riktig fin sen dess, höger och vänster galopp gick bra även om hon, innan jag kom på hur jag skulle göra, trängde in på mitten. Men det var bara att gå på med vänster skänkel och få henne att sänka sig även där så vaqrt det lätt att ha henne på spåret.


Bild från när jag red henne för ett år sen. På den tiden var hon lite opålitlig. Sen red jag henne i höstas ganska mycket. :)

Hej

Jag sitter just nu och äter middag samt dricker festis snart ska jag till stallet igen för att rida gång numer två, najs. Tänkte bara uppdatera lite innan jag åker bilder från skogen laddar jag nog upp sen i stallet, sen kanske även någon bild på den jag ska rida nu ikväll och sen när jag kommer hem eller som tidsinställt imorgon så kommer dagens två ridpass, en utstyrt och ett vanligt aja nu måste jag sluta. Bloggar via iPad internet så inga bilder..:(

Hannah Smith

Satsande dressyr ryttare med mål att rida och ta medalj på sm.

RSS 2.0